Napalm Death voor exclusieve show naar Iduna

Napalm death
Napalm Death voor exclusieve show naar Iduna
deel via whatsapp
Door op Momenteel is de band Napalm Death aan een nieuw album aan het werken wat eind 2018 zal uitkomen. Tot die tijd zijn de mannen non-stop op tour en als onderdeel van hun Europese tournee komt Napalm Death voor een exclusieve clubshow naar Nederland! Op donderdag 5 april staan ze op het podium van Iduna in Drachten.

Napalm Death wordt door velen gezien als een van de grondleggers van het inmiddels wereldwijd verspreide grindcoregenre. Met nummers als 'You Suffer', 'When All Is Said And Done' en 'Scum' heeft de band al vele shows in Nederland achter de rug en op veel grote festivals gestaan als Hellfest, Wacken Open Air en Sziget.

Kaarten voor deze exclusieve show in Iduna kosten 14,- euro en zijn direct in de voorverkoop gegaan. Koop jou ticket via deze link.

deel via whatsapp
The Bootleg Beatles

NEDERLANDSE MUZIKANTEN EREN GEORGE HARRISON MET TOUR...Een muzikaal eerbetoon aan George Harrison, die op 25 februari 2018 75 jaar...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THE VAMPS,... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS