Frank Carter & The Rattlesnakes in 2018 terug naar België en Nederland

Frank Carter
Frank Carter & The Rattlesnakes in 2018 terug naar België en Nederland
Door JoycevanDoorn op 15 november 2017 - 10:37 Frank Carter & The Rattlesnakes komen terug naar België en Nederland! Na te hebben gespeeld op Lowlands afgelopen zomer, zou Frank Carter & The Rattlesnakes terugkomen om het vooprogramma te doen bij het concert van Papa Roach. Helaas kon deze show niet doorgaan. Frank Carter, frontman van de band, maakte even geleden bekend dat het niet door kon gaan vanwege depressie.

Maar na het afzeggen van hun tour met Papa Roach komt de band opnieuw naar België en Nederland. Op 11 maart 2018 staat de band in Ancienne Belgique en een maand later, op 2 april geeft de band een concert in de Amsterdamse Melkweg! Twee maanden later spelen ze ook op het Download Festival Parijs, wat van 15 tot en met 17 juni gehouden word in de Franse hoofdstad.

Tickets voor dit concert kosten 18,75 euro (incl. servicekosten) en zijn, net als de tickets voor de Belgische show, vanaf vrijdag 17 november om 10:00 uur te koop via deze link. Kaarten voor het concert in Brussel kosten 21 euro in de voorverkoop.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Shame news

PUNKBAND SHAME VOOR DRIETAL SHOWS NAAR NEDERLANDDe Britse punkband Shame , afkomstig uit Londen, komt eind april voor maar...

AFAS Live

FALL OUT BOY IN APRIL NAAR NEDERLAND EN BELGIË Het nieuwe album MANIA van de Amerikaanse rockband Fall Out Boy komt in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.