Greta van Fleet naar Doornroosje en Melkweg

Greta van Fleet news_groot
Greta van Fleet naar Doornroosje en Melkweg
Door GraciaVisscher op 13 november 2017 - 10:42 De Amerikaanse rockband Greta van Fleet komt in maart naar Nederland voor shows in Amsterdam en Nijmegen. Op dinsdag 20 maart staat de act in Doornroosje om daarna, op 21 maart, neer te strijken in de Melkweg.

De show in de Melkweg is de nieuwe datum voor de show die oorspronkelijk op 24 september zou plaatsvinden. Tickets voor de oorspronkelijke datum zijn ook geldig voor deze nieuwe show.

Hoewel de leden van Greta van Fleet nog maar net twintig jaar oud zijn, rocken ze als een geoliede machine. Op hun debuut EP 'Black Smoke Rising' hoor je niet alleen classic hardrock a la Led Zeppelin en The Who maar ook grunge invloeden uit de 90s.

Kaarten voor beide shows gaan vrijdag 17 november om 10.00 uur in de verkoop. Voor een ticket betaal je ongeveer 12,-. Klik hier voor tickets voor de show in Doornroosje, kaartjes voor de Melkweg vind je hier.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



ziggoDomelogo

ZIGGO DOME ONTVANGT JEFF LYNNE'S ELOOp donderdag 27 september geeft Jeff Lynne's ELO een concert in de Ziggo...

Melkweg nieuwe logo

THE STREETS TERUG NAAR NEDERLAND VOOR SHOW IN MELKWEG The Streets zijn terug! De groep onder leiding van Mike Skinner komt op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.