Young Gun Silver Fox naar de Melkweg en Mezz

young gun silver fox
Young Gun Silver Fox naar de Melkweg en Mezz
deel via whatsapp
Door op Het Engels-Amerikaanse duo Young Gun Silver Fox komt in 2018 terug naar Nederland voor twee optredens. Op 21 april staan de mannen op het podium van de Mezz in Breda en een dagje later, op 22 april, strijken ze neer in de Amsterdamse Melkweg.

Eind 2015 verscheen het debuutalbum van Young Gun Silver Fox genaamd West End Coast wat goed ontvangen werd door de Nederlandse radio en resulteerde in een reeks van radiohits met 'You Can Feel It', 'See Me Slumber', 'Long Way Back' en 'Lolita'. Momenteel werken Andy en Shawn aan een opvolger die op 23 maart 2018 uit zal komen.

Tickets voor de twee concerten gaan op vrijdag 10 november om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het Amsterdamse koop je via deze link. En een kaartje voor het concert in Breda koop je hier.

deel via whatsapp
Doornroosje

ACCORDEON-VIRTUOOS MARIO BATKOVIC NAAR DOORNROOSJEDeze week speelt Mario Batkovic nog op het ontdekkingsfestival Le Guess...

Mud Morganfield

MUD MORGANFIELD (MUDDY WATERS JR.) NAAR PARADISO EN... De oudste zoon van de Blues-legende Muddy Waters komt naar Nederland. In de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS