Winnen: 1x2 kaarten voor Navarone in het Paard (+ T-shirt én LP)

review: Navarone - 10/03 - Patronaat
Winnen: 1x2 kaarten voor Navarone in het Paard (+ T-shirt én LP)
deel via whatsapp
Door op De 70’s rock van Navarone komt binnenkort naar Den Haag! Sinds ze in 2012 hun debuutplaat A Darker Shade of White uitbrachten, speelde het vijftal een berg grote festivals en heel veel concertzalen plat. Ook met hun laatste plaat Oscillation bewijst de band wederom het rockgenre tot in de puntjes te beheersen.

Op 30 november is Navarone te zien in het Paard te Den Haag. Wil je daar graag bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Navarone'.

Deze winactie loopt tot en met 13 november.deel via whatsapp
Turin Brakes 1

DE HELLING VOOR TURIN BRAKESLet's Go Fishin' For A Dream en andere bekende songs van Turin Brakes...

Max Meser 1

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR MAX MESER IN ALTSTADT Max Meser is de artiestennaam van Max Meser Juliana. Hij is geboren en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS