Winnen: 2x2 kaarten voor BØRNS en Sam Fender in Q-factory

Borns
Winnen: 2x2 kaarten voor BØRNS en Sam Fender in Q-factory
deel via whatsapp
Door op Op 16 november komt BØRNS ofwel creatieve duizendpoot Garrett Borns naar de Q-factory. Twee jaar geleden was hij hier ook al te zien en gaf een weergaloze uitverkochte show. Geen wonder dat Q-factory de maker van hits 10.000 Emerald Pools en Electric Love graag terug wilde zien. Het voorprogramma wordt verzorgd door singer/songwriters Sam Fender (UK) en Wafia (Aus).

Wil je daar graag aanwezig zijn bij de show van BØRNS op 16 november in Q-factory? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'BØRNS Q-factory'.

Deze winactie loopt tot en met 13 november.

deel via whatsapp
Damien Jurado

DAMIEN JURADO VOOR VIJFTAL SHOWS NAAR DE BENELUXAfgelopen maand moest de Amerikaanse singer-songwriter Damien Jurado om...

Marmozets news

DE HELLING EN MELKWEG VOOR MARMOZETS De Britse familieband Marmozets begon in 2014 en bestaat uit twee families,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS