Ancienne Belgique en Paradiso voor First Aid Kit

First Aid Kit news_groot
Ancienne Belgique en Paradiso voor First Aid Kit
deel via whatsapp
Door op Het Zweedse duo van First Aid Kit (de zusjes Johanna en Klara Söderberg) komt in maart naar België en Nederland toe voor concerten.

De zusjes werden bekend door liedjes van onder andere Christina Aguilera en Britney Spears in harmonie te zingen, totdat ze artiesten als Leonard Cohen ontdekten en zich meer in de muziek gingen verdiepen. Uiteindelijk zijn ze eigen materiaal gaan schrijven en inmiddels hebben ze al drie albums op hun naam staan. Binnenkort komt de nieuwe single 'It's a Shame' uit, het vierde album ('Ruins') zal op 19 januari verschijnen.

Op 6 maart staan de zusjes eerst in Ancienne Belgique en een dag later (7 maart) staan ze in Paradiso. Tickets gaan vanaf 3 november om 11:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het optreden in Brussel kost je 27 euro in de voorverkoop, een ticket voor het concert in Amsterdam kost je 25,53 euro. Prijzen zijn inclusief servicekosten. Wil je de start van de (Nederlandse) kaartverkoop niet missen? Meld je dan aan voor onze ticketreminder, je ontvangt voorafgaand aan de start van de verkoop een herinnering van ons in je mailbox.
deel via whatsapp
missmontrealnews.jpg

MISS MONTREAL SPEELT IN 2018 EXTRA CONCERTEN IN...Sanne Hans, of ook wel Miss Montreal begint morgen (28 oktober) aan haar...

carre

TWEE SHOWS IN CARRÉ VOOR GREGORY PORTER De Amerikaanse jazz- en soulzanger Gregory Porter komt in 2018 terug naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS