Deathpunk band Turbonegro met tour naar Paradiso Noord

Turbonegro groot
Deathpunk band Turbonegro met tour naar Paradiso Noord
Door op De Noorse grondleggers van de deathpunk Turbonegro zijn nog het meest bekend van het nummer 'The Age of Pamparius', dat o.a. gebruikt werd voor het MTV programma Wildboys van Steve-O en Chris Pontius.

In februari komt de band alweer met een nieuw album, waar onder meer het nummer 'All My Friends Are Dead' op staat. Bij een nieuw album hoort ook een tour en dat is precies wat ze doen. Nederland wordt niet overgeslagen, op 3 maart staan ze in Paradiso Noord.

De kaartverkoop van dit concert gaan deze vrijdag (27 oktober) om 10:00 uur van start. Een kaartje kost dan 28,37 euro (inclusief servicekosten). Wil je de start van de kaartverkoop niet missen? Meld je dan aan voor onze ticketreminder en ontvang tijdig een herinnering in je mailbox!


Axel Flóvent news

AXEL FLÓVENT VOOR DRIETAL SHOWS NAAR NEDERLANDDe IJslandse singer-songwriter Axel Flóvent komt voor een drietal optredens...

Dotannieuws3

ZANGER DOTAN MET NIEUW ALBUM NAAR ANCIENNE BELGIQUE... De Israelisch / Nederlandse zanger Dotan werd in een klap bekend met het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.