Liam Gallagher naar AFAS Live en Ancienne Belgique

Liam Gallagher
Liam Gallagher naar AFAS Live en Ancienne Belgique
Door op Liam Gallagher, voormalig frontman van de Engelse rockband Oasis en Beady Eye, komt in maart 2018 naar de BeNeLux.

Hij is volop bezig met het opbouwen van een solocarrière en heeft eerder deze maand zijn debuutalbum 'As You Were' uitgebracht waar o.a. zijn singles 'For What It’s Worth’ en ‘Wall Of Glass’ op te horen zijn.

De 2 concerten die Liam Gallagher zal spelen in Nederland en België zullen plaats vinden op 7 en 8 maart 2018. Het concert op 7 maart is in het Brusselse Ancienne Belgique, waar tickets via deze link voor te krijgen zijn. Het concert op 8 maart zal plaats vinden in het Amsterdamse AFAS Live, waar je via deze link tickets voor kunt kopen.

Tickets voor beide shows gaan op vrijdag 20 oktober om 10:00 in de verkoop. Voor het concert in Brussel kost een kaartje je 36,00 euro en voor het concert in Amsterdam koop je een kaartje voor 39,60 euro. Wij kunnen je een herinnering sturen als de kaartverkoop begint. Hier stel je deze in.
anastacia

NAAST OOSTERPOORT EN PARADISO OOK TIVOLIVREDENBURG...Het was al bekend dat zangeres Anastacia naar de Oosterpoort en Paradiso...

Motorpsycho

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR MOTORPSYCHO IN HEDON Uit het hoge Noorwegen reist Motorpsycho deze maand af naar Nederland. De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.