Programma Muziekfeest van het Jaar compleet (o.a. The Kik en George Baker)

The Kik
Programma Muziekfeest van het Jaar compleet (o.a. The Kik en George Baker)
deel via whatsapp
Door op Begin deze maand werd het Muziekfeest van het Jaar aangekondigd. Het evenement wordt op vrijdag 8 december gehouden in het Amsterdamse Ziggo Dome. Onder begeleiding van een 30-koppig symphonisch orkest treden er bekende Nederlandse artiesten op. De presentatie is in handen van Jan Smit.

Eerder werden al Frans Bauer, André Hazes, Jeroen van der Boom, OG3NE, Thomas Berge, Wolter Kroes en Frans Duijts aangekondigd. Nu zijn Gerard Joling, René Froger, Willeke Alberti, Jannes, Lee Towers, Anita Meyer, George Baker, The Kik, John de Bever, Peter Beense en Danny Froger ook bevestigd. Daarmee is het muziekprogramma helemaal compleet.

Jan Smit over het feest: "Het Hollandse genre, in al zijn diversiteit, is iets waar we trots op mogen zijn. Iets wat ons verbindt. Tijdens dit unieke evenement mogen we genieten van alle hoogtepunten van het genre. Van meezingers, nieuw talent, klassiekers en tranentrekkers tot uitstapjes naar Nederpop." Bron: RTL Boulevard.

Het concert en de voorbereidingen hierop zijn vrijdag 8 december live te volgen op NPO Sterren NL Radio. Op zondag 31 december zendt AVROTROS het 'Muziekfeest van het Jaar: een symfonische avond' uit om 22.00 uur op NPO 3.

Kaartjes voor de show kosten tussen de 29,- en 49,- euro afhankelijk van rang. De kaartverkoop is al van start gegaan.
Via deze link bemachtig je een kaartje.deel via whatsapp
Millionaire

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR MILLIONAIRE IN PAARDNa een pauze van tien jaar maakte Millionaire afgelopen zomer een comeback...

Run The Jewels

SHOW RUN THE JEWELS VAN AFAS LIVE NAAR TIVOLIVREDENBURG Het concert van de Amerikaanse hiphop groep Run The Jewels en support act...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS