Lady Gaga maakt vervangende datums Europese tour bekend

Lady Gaga
Lady Gaga maakt vervangende datums Europese tour bekend
deel via whatsapp
Door op Lady Gaga hervat het Europese gedeelte van haar Joanne World Tour op 14 januari 2018 in Barcelona. Alle eerder afgelaste Europese shows worden ingehaald. De show van Lady Gaga in de Ziggo Dome te Amsterdam wordt op 20 januari ingehaald. Op 22 januari speelt Lady Gaga in het Sportpaleis van Antwerpen.

Lady Gaga was vanwege ernstige pijnklachten gedwongen haar tour te verplaatsen. Eerder zou ze op 1 oktober in de Lotto Arena staan en op 3 oktober in de Ziggo Dome.

Kaarten voor de nieuwe concerten zijn vanaf nu weer in de verkoop. Reeds gekochte kaarten blijven geldig voor de nieuwe data. Als de bezoekers niet op de nieuwe datum kunnen, dan krijgen ze hun aankoopbedrag terug. Alle kaartkopers krijgen per mail een bericht hierover.

Hier koop je een ticket voor Lady Gaga in de Ziggo Dome. De goedkoopste tickets kosten 44 euro.deel via whatsapp
AFAS Live

CONCERT KHALID VERPLAATST VAN PARADISO NAAR AFAS LIVEHet concert van de Amerikaanse R&B-zanger Khalid dat op 7 februari 2018...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THIRTY SECONDS... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS