013 en Het Depot voor countryband The Mavericks

The Mavericks news_groot
013 en Het Depot voor countryband The Mavericks
Door Cartman91 op 11 oktober 2017 - 11:21 De legendarische Amerikaanse countryband The Mavericks komen in februari naar het Europese vasteland toe voor concerten in o.a. 013 en Het Depot (Leuven).

The Mavericks zijn vooral bekend van het nummer 'Dance The Night Away' (1998), maar hebben dit jaar nog een nieuwe plaat ('Brand New Day') uitgebracht.

Op 16 februari reist de band naar Tilburg af voor een concert, waarna ze een dag later (17 februari) in Leuven gaan spelen.

Tickets voor de concerten gaan vanaf 13 oktober om 11:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in 013 kost je dan 45,45 euro. Om de start van de voorverkoop niet te hoeven missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder en je krijgt van tevoren een herinnering toegestuurd.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Avi on Fire news

AVI ON FIRE SAMEN MET THE HOWLIN' OP CLUBTOUR DOOR...De Nederlandse bands Avi On Fire en The Howlin' gaan in februari en maart...

013tilburgklein

PINK FLOYD TRIBUTEBAND PINK PROJECT NAAR 013 De Haagse Pink Floyd tributeband Pink Project zit al 20 jaar in het vak,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.