Winnen: 2x2 kaarten voor Lucie Silvas en Charlie Worsham in de Melkweg

Lucie Silvas 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Lucie Silvas en Charlie Worsham in de Melkweg
Door op Zangeres Lucie Silvas was mede dankzij haar samenwerking met Marco Borsato even een grote artiest in Nederland en qua kaartverkoop van het kaliber AFAS Live. Na een periode van stilte is de zangeres terug. Haar nieuwe werk en de oude hits zullen nu in de Melkweg te horen zijn. Op 11 november staat Lucie Silvas in de Amsterdamse zaal. Voorprogramma Charlie Worsham is een groot muzikaal talent, dus op tijd zijn is warm aanbevolen.

Wil je graag naar het concert? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Lucie Silvas'.

Deze winactie loopt tot en met 16 oktober.


Dermot Kennedy 1

DOORNROOSJE EN PARADISO NOORD VOOR IERSE SONGSMID...In het fraai opgebouwde 'An Evening I Will Not Forget' neemt Dermot Kennedy...

we are electric

PROGRAMMA WE ARE ELECTRIC PRESENTS ELROW COMPLEET... 25 november is het tijd voor de speciale elrow editie van WE ARE ELECTRIC...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.