Ancienne Belgique en Paradiso verwelkomen Jessie Ware in maart 2018

Jessie Ware
Ancienne Belgique en Paradiso verwelkomen Jessie Ware in maart 2018
Door ThomasS op 10 oktober 2017 - 11:11 Jessie Ware is terug. In samenwerking met verschillende artiesten (o.a. Ed Sheeran en Benny Blanco) brengt ze op 20 oktober haar derde album "Glasshouse" uit, waarna de zangeres op wereldtournee vertrekt.

Haar eerste album "Devotion", dat uitkwam in 2012, werd meteen opgepikt en kreeg overal lovende kritieken. Overal ter wereld voerde ze de hitlijsten aan, en het leverde haar een nominatie op voor de prestigieuze Mercury Prize.

Haar tweede langspeler, getiteld "Tough Love" volgde in 2014 met singles "Tough Love" en "Say You Love Me". Sinds deze zomer doet Jessie Ware ons watertanden met "Midnight", "SelfishLove" en "Alone", die alleen maar het beste doen vermoeden voor haar nieuwe album ‘Glasshouse’. Vandaag kondigt ze een nieuwe Europese tournee aan die haar op dinsdag 13 maart naar Paradiso in Amsterdam brengt en vervolgens op woensdag 14 maart 2018 in de Ancienne Belgique te Brussel nog een vervolg krijgt.

Tickets voor Brussel van 29 euro per stuk zijn beschikbaar vanaf woensdag 13 oktober om 11 uur.

Tickets voor Amsterdam kosten ongeveer 20 euro en gaan vrijdag 13 oktober in de voorverkoop om 11.00 uur.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



we are electric

PROGRAMMA WE ARE ELECTRIC PRESENTS ELROW COMPLEET...25 november is het tijd voor de speciale elrow editie van WE ARE ELECTRIC...

Chris Dave news

GEEN TOUR MEER VOOR CHRIS DAVE AND THE DRUMHEDZ Je kunt hem misschien wel kennen door zijn werk voor Adele, Ed Sheeran en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.