Dropkick Murphys samen met Flogging Molly naar AFAS Live en Ancienne Belgique

review: Dropkick Murphys - 25/01 - Afas Live Dropkick Murphys
Dropkick Murphys samen met Flogging Molly naar AFAS Live en Ancienne Belgique
deel via whatsapp
Door op Ierse folkmuziek gecombineerd met lekkere rock, dat kan je van zowel Dropkick Murphys als Flogging Molly zeggen. Laat die twee nu ook nog eens samen op tour gaan en het wordt één groot feest!

Beide bands doen in februari Nederland en België aan, waar Glen Matlock als supportact mee gaat. Op 10 februari staan de drie namen eerst in AFAS Live, om op 12 februari naar Ancienne Belgique af te reizen.

Dropkick Murphys stond eerder dit jaar ook al in AFAS Live en komen nu dus terug naar die zaal, daarnaast stonden ze ook op Rock Werchter. Flogging Molly stond afgelopen maand nog met Volbeat in Strijp-S te Eindhoven en op Crammerock.

Tickets voor beide concerten gaan vanaf 11 oktober om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje voor het concert in Amsterdam kost je 45,10 euro en een ticket in Brussel kost je 48 euro (prijzen inclusief servicekosten).

Als je de start van de kaartverkoop van het concert in AFAS Live niet wil missen kan je je aanmelden voor onze ticketreminder. Voor de start van de ticketverkoop ontvang je dan een herinnering in je mailbox!


deel via whatsapp
tickets1

BTW-TARIEF VOOR CONCERT- EN FESTIVALTICKETS VAN 6%...Het ziet er naar uit dat concert- en festivaltickets in Nederland drie...

AFAS Live

NIALL HORAN NAAR AFAS LIVE EN FOREST NATIONAL De Ierse zanger Niall Horan heeft zojuist een Europese tour aangekondigd...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS