Niall Horan naar AFAS Live en Forest National

Niall Horan
Niall Horan naar AFAS Live en Forest National
deel via whatsapp
Door op De Ierse zanger Niall Horan heeft zojuist een Europese tour aangekondigd die in het teken zal staan van zijn debuutsoloalbum 'Flicker' dat op 20 oktober uitkomt.

Op zaterdag 28 april komt hij langs de AFAS Live en op maandag 30 april langs het Brusselse Forest National. Op deze tour zal hij als special guest singer-songwriter Julia Michaels meenemen.

Niall Horan is van de leden van de boyband One Direction en begon recent aan zijn solo carrière met singles als 'This town', 'Slow Hands' en zijn nieuwste single 'Too Much To Ask'.

Tickets voor de show in AFAS Live kosten 44,- euro (incl. servicekosten) en gaan op vrijdag 13 oktober om 9:00 uur in de voorverkoop. Je koopt Nial Horan tickets via deze link. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticket-reminder in.
deel via whatsapp
Dropkick Murphys logo

DROPKICK MURPHYS SAMEN MET FLOGGING MOLLY NAAR AFAS...Ierse folkmuziek gecombineerd met lekkere rock, dat kan je van zowel...

30 seconds to mars

THIRTY SECONDS TO MARS MET NIEUWE TOURNEE LANGS... Thirty Seconds to Mars heeft vandaag aangekondigd dat ze in maart, april en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS