Winnen: 2x2 kaarten voor Jonny Lang in Hedon

jonny lang
Winnen: 2x2 kaarten voor Jonny Lang in Hedon
Door ThomasS op 05 oktober 2017 - 15:27 Hij staat vol emoties op het podium. Jonny Lang is een bluesmuzikant die zijn ziel en zaligheid legt in elk optreden en elk nummer. Met Lie To Me heeft hij een groots visitekaartje gemaakt dat op het podium altijd voor intense momenten zorgt. Op 22 oktober staat Jonny Lang in Hedon te Zwolle.

Wil je graag naar het concert? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Jonny Lang'.

Deze winactie loopt tot en met 11 oktober.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



metropool

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR BEERLAND IN METROPOOL (O.A....Metropool te Hengelo organiseert op 14 oktober Beerland . Bands en bier! Wat...

2manydjs

EERSTE NAMEN WE ARE ELECTRIC PRESENTS ELROW BEKEND... Op zaterdag 25 november presenteert WE ARE ELECTRIC een speciale editie in...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.