Tiësto presenteert nieuw album met optreden in Breepark te Breda

Tiesto
Tiësto presenteert nieuw album met optreden in Breepark te Breda
Door RobZ op 04 oktober 2017 - 11:03 Op vrijdag 22 december geeft DJ Tiësto een grote show in de nieuwe evenementenlocatie van het Breepark te Breda. Dit vanwege zijn nieuwe album 'Clublife'. Het optreden van Tiësto, of Tijs Verwest zoals zijn echte naam is, en enkele supportacts duurt van 21.00 uur tot en met 04.00 uur. De nieuwe evenementenhal in het Breepark kent een capaciteit van 13.000 bezoekers.

Sinds vorig jaar is Tiësto ereburger van Breda. Volgens de organisatie wil hij met het concert iets terug doen voor de stad. Naast een optreden geeft Tiësto ook een geldbedrag aan de stad voor de ‘hulpbehoevende medemens en verbetering van het leefklimaat en de omgeving’.

Voor mensen met een postcode in West-Brabant gaan de kaarten voor de show van Tiësto op vrijdag 6 oktober om 10:00 uur in de voorverkoop via deze link. Een ticket kost €37,93 inclusief servicekosten. Natuurlijk kunnen wij je een herinnering mailen als deze kaartverkoop begint.

Mensen buiten West-Brabant kunnen vanaf 16 oktober 10:00 uur een ticket aanschaffen.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Melkweg nieuwe logo

LATIJNS-AMERIKAANSE ZANGER KEVIN JOHANSEN NAAR MELKWEGDe Amerikaans-Argentijnse zanger Kevin Johansen zit al 15 jaar in het vak,...

EefjedeVissernieuws

EEFJE DE VISSER IN DECEMBER LANGS FLINK AANTAL... Na de goede ontvangst van haar 3e plaat Nachtlicht in 2016 en twee...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.