Tame Impala-drummer Julien Barbagallo naar Luxor Live, Simplon en Melkweg in februari

Barbagallo news_groot
Tame Impala-drummer Julien Barbagallo naar Luxor Live, Simplon en Melkweg in februari
deel via whatsapp
Door op Fransman Julien Barbagallo, beter bekend als de drummer van het Australische Tame Impala, komt solo als singer-songwriter naar Groningen, Arnhem en Amsterdam toe in februari van komend jaar.

Op 17 februari komt Julien eerst zijn Franstalige repertoire naar Simplon brengen, waarna hij op 22 februari naar Arnhem afreist voor een optreden in Luxor Live en tot slot op 24 februari ook naar de Melkweg komt. Eerder dit jaar stond hij ook in Paradiso en speelde hij op Eurosonic Noorderslag.

Tickets voor alle concerten gaan op 2 oktober om 10:00 uur in de voorverkoop. Voor een kaartje in Simplon betaal je 10 euro, een euro meer betaal je voor een toegangsbewijs in Luxor Live en wil je een ticket voor het concert in de Melkweg aanschaffen dan betaal je 12,50 euro (inclusief servicekosten).
deel via whatsapp
Q-Factory 12

Q-FACTORY LOCATIE VAN EXCLUSIEF ROLLING STONES FEESTGisteren had Q-Factory (Amsterdam) al Chris Jagger (de broer van Mick Jagger)...

Air Traffic

AIR TRAFFIC MET EXTRA CONCERT NAAR ANCIENNE BELGIQUE De Britse indierock band Air Traffic liet vanochtend weten op 18 april...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS