Hedon, Q-Factory en Effenaar vieren Jimi Hendrix' 75e verjaardag met tribute-avond

Jimi Hendrix 75 news_groot
Hedon, Q-Factory en Effenaar vieren Jimi Hendrix' 75e verjaardag met tribute-avond
deel via whatsapp
Door op De legendarische Amerikaanse gitaarvirtuoos Jimi Hendrix leeft al heel wat jaren niet meer, maar had hij nog geleefd dan had hij dit jaar 75 jaar geworden.

Deze gebeurtenis zal niet onopgemerkt voorbij gaan als het aan Hedon, Q-Factory en de Effenaar ligt. Op 26 november zal in laatstgenoemde podium in Eindhoven een tribute-avond plaatsvinden waar Hedon All Stars samen met Vedran Mircetic (gitarist De Staat), Pablo van de Poel (gitarist/zanger DeWolff), Twan van Gerven (Beef, Kenny B), Merijn van Haren (Navarone) en Jan Dulles en Jaap Kwakman (twee van de drie van de 3J’s) een tribute aan Jimi spelen en het 50-jarig bestaan van het album 'Axis: Bold As Love' gevierd en integraal gespeeld wordt.

Een dag later (27 november) is organisator van deze tribute-gelegendheid Hedon te Zwolle aan de beurt. Tot slot vindt op 28 november deze avond plaats in de Q-Factory te Amsterdam.

De tribute-avonden in Hedon en Q-Factory kost je 19 euro en in de Effenaar betaal je een euro meer (20 euro). Prijzen zijn inclusief servicekosten. Kaarten zijn al verkrijgbaar.



deel via whatsapp
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets Jimi Hendrix 75th Birthday in Effenaar
Bestel gelijk je ticket
KIES TICKET
zo 26 nov
Jimi Hendrix 75th Birthday featuring 50 years Axis Bold As Love
Effenaar, Eindhoven
€ 20,00
ma 27 nov
Jimi Hendrix 75th Birthday
Hedon, Zwolle
€ 19,00
di 28 nov
Jimi Hendrix 75th Birthday - 50 years Axis Bold As Love
Q-Factory, Amsterdam
€ 19,00
Patronaat

SLIPKNOT-DRUMMER JOEY JORDISON MET EIGEN BAND VIMIC...Met Slipknot (foto) werd Joey Jordison bekend. Hij verzorgde de...

anastacia

ZANGERES ANASTACIA MET 'EVOLUTION' TOUR NAAR DE... De welbekende popzangeres Anastacia komt in april voor twee concerten naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS