Jools Holland met vijf gastmuzikanten naar Arnhem en Den Haag

review: Jools Holland - 09/04 - Paradiso Jools Holland & His R&B Orchestra
Jools Holland met vijf gastmuzikanten naar Arnhem en Den Haag
Door RobZ op 27 september 2017 - 10:33 Jools Holland speelt begin 2018 twee concerten in Nederland met een bezetting van vijf muzikanten. Zijn band bestaat uit George Latham op drums en zangeressen Ruby Turner, Louise Marshall en Mabel Ray. Natuurlijk neemt Jools Holland zelf plaats achter de piano en loopt de sound uiteen van jazz naar rock-‘n-roll en van soul en gospel naar natuurlijk boogiewoogie!

Op vrijdag 2 maart staat Jools Holland in de Muzenzaal te Arnhem en een dag later, zaterdag 3 maart dus, staat de BBC-host in de grote zaal van het Paard.

Tickets voor beide shows gaan vrijdag 29 september in de voorverkoop. Hier koop je een ticket voor Jools Holland in Arnhem en hier kan je terecht voor de show van Jools Holland in Den Haag. Een ticket kost je ongeveer 40 euro.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



anastacia

ZANGERES ANASTACIA MET 'EVOLUTION' TOUR NAAR DE...De welbekende popzangeres Anastacia komt in april voor twee concerten naar...

Asking Alexandria

ASKING ALEXANDRIA EN BLACK VEIL BRIDES KOMEN MET... De Engelse metalcore band Asking Alexandria en de alternatieve rock band...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.