Asking Alexandria en Black Veil Brides komen met co-headline tour naar de 013

Asking Alexandria
Asking Alexandria en Black Veil Brides komen met co-headline tour naar de 013
Door JoycevanDoorn op 27 september 2017 - 10:22 De Engelse metalcore band Asking Alexandria en de alternatieve rock band Black Veil Brides komen met een co-headlining tour naar Nederland.

Gisteren avond lieten de bands weten samen op tour te gaan voor een zestal Europese shows. In Nederland heeft het Tilburgse 013 de package weten te strikken. Op dinsdag 30 januari komen Black Veil Brides en Asking Alexandria langs. Dit is de enige show in de Benelux.

Asking Alexandria bekend van nummers als 'Not The American Average' en 'Moving on' bracht eerder deze week hun nieuwe single genaamd 'Into The Fire' uit. Ook was de band recent nog te zien in Nederland op het Paaspop festival in Schijndel.

Tickets voor deze show kosten 23,- euro (excl. servicekosten) en gaan op vrijdag 29 september om 10:00 uur in de voorverkoop. Je koopt tickets via deze link. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticket-reminder in.




Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



jools holland

JOOLS HOLLAND MET VIJF GASTMUZIKANTEN NAAR ARNHEM EN...Jools Holland speelt begin 2018 twee concerten in Nederland met een bezetting...

Machine Head

MACHINE HEAD VOOR DRIE SHOWS NAAR DE BENELUX De Amerikaanse metalgrootheid Machine Head keert in mei 2018 terug naar de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.