Winnen: 2x2 kaarten voor Arrested Development in de Effenaar

Arrested Development 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Arrested Development in de Effenaar
deel via whatsapp
Door op Begin jaren '90 was daar de positieve hiphop-act Arrested Development. Het gezelschap wilde iets anders de wereld in slingeren dan gangsterrap en was daar zeer succesvol in. Hun singles ‘Tennessee’, ‘Mr. Wendal’ en ‘People Everyday’ werden stuk voor stuk kneiters, het album ‘3 Years, 5 Months and 2 Days in the Life Of...’ werd vier keer platina. Op 7 november viert Arrested Development een feestje in De Effenaar ter ere van het 25-jarig bestaan van hun doorbraakalbum.

Wil je graag naar het concert? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Arrested Development'.

Deze winactie loopt tot en met 2 oktober.
deel via whatsapp
Johnny Clegg 1

JOHNNY CLEGG DRIE AVONDEN OP RIJ LIVE TE ZIEN IN...De in Engeland geboren Zuid-Afrikaanse muzikant Johnny Clegg komt voor drie...

The Strypes

THE STRYPES LANGS PARADISO NOORD EN ANCIENNE... Na 4 jaar onophoudelijk touren en op o.a. festivals als Sziget en Dour...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS