Tweemaal Ziggo Dome voor Roger Waters

Roger Waters
Tweemaal Ziggo Dome voor Roger Waters
deel via whatsapp
Door op Roger Waters, het creatieve brein achter Pink Floyd, komt voor twee concerten naar de Ziggo Dome in Amsterdam. De shows, die onderdeel zijn van zijn 'Us and Them' wereldtoernee worden gehouden op 18 en 19 juni. Deze datums liggen opvallend dicht bij Pinkpop, dat van 15 t/m 17 juni 2018 gehouden wordt.

Deze tour is in Amerika al een behoorlijke tijd bezig. Inmiddels heeft Roger Waters met zijn tour daar 63 uitverkochte arena's op zijn naam staan. In juni maakt Roger Waters dus de oversteek naar Europa. De tourtitel is afgeleid van het nummer 'Us And Them' van een van de bestverkochte albums aller tijden, het Pink Floyd album 'The Dark Side of the Moon'.

Op zijn tour speelt Roger Waters werk van zijn bekendste albums (The Dark Side of The Moon, The Wall, Animals, Wish You Were Here) plus wat werk van zijn nieuwe album 'Is This the Life We Really Want?', dat sinds 2 juni uit is.

De voorverkoop van deze concerten, die onderdeel uitmaken van zijn Us + Them tournee, start op vrijdag 29 september om 10.00 uur. Tickets gaan over de toonbank vanaf 65 euro (excl. servicekosten).

Via deze link koop je tickets voor de Roger Waters show van 18 juni en via deze link kan je terecht voor tickets voor de show van 19 juni.

Wij kunnen je een email sturen op het moment dat de kaartverkoop begint. Hier stel je zo'n ticketreminder in voor 18 juni en hier voor 19 juni.
deel via whatsapp
Effenaar Eindhoven

BEAR'S DEN OOK NAAR EFFENAARAfgelopen februari werd al bekend gemaakt dat Bear's Den , een Britse...

TheCharmTheFurynews

VERVANGENDE SUPPORTACT BIJ PAPA ROACH IN 013... Eerder werd bekend dat Frank Carter & The Rattlesnakes noodgedwongen de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS