RY X in februari naar Ancienne Belgique en Koninklijk Theater Carré

review: RY X - 17/5 - Paradiso RY X
RY X in februari naar Ancienne Belgique en Koninklijk Theater Carré
Door JoycevanDoorn op 20 september 2017 - 10:39 De Australische singer-songwriter RY X komt terug naar België en Nederland. Op 25 februari staat hij samen met Brussels Philharmonic in Ancienne Belgique en twee dagen later (27 februari) met Het Amsterdam Chamber Orchestra op het podium van Koninklijk Theater Carré te Amsterdam. Vandaag brengt de zanger ook zijn nieuwe single genaamd 'Bad Love' uit.

Vorig jaar bracht de zanger zijn debuut album genaamd Dawn uit met daarop singles als ‘Howling’ en ‘Shoreline’. Kort na het uitbrengen van dit album speelde de zanger een uitverkochte show in Paradiso en daarop volgden ook nog een optreden op het Best Kept Secret festival.

Tickets voor de show in Amsterdam kosten tussen de 32,50 en 37,50 euro (excl. servicekosten). Voor een kaartje in Brussel betaal je 25 euro (incl. servicekosten). De voorverkoop gaat op vrijdag 22 september om 10:00 uur van start. Je koopt RY X in Carré tickets via deze link. Wil je gemaild worden als de kaartverkoop begint? Dat kan! Hier stel je een ticketreminder in.



Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



AFAS Live

PROGRAMMA ROND THE WAR ON DRUGS IN AFAS LIVE BEKEND...Op 1 en 2 november staat de Amerikaanse band The War On Drugs in AFAS Live ....

carre

CARLA BRUNI NAAR AMSTERDAMSE CARRÉ Singer-songwriter, model en de first lady van Frankrijk. De Italiaans-Franse...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.