Winnen: 3x2 kaarten voor Rise Against en Sleeping With Sirens in AFAS Live

Rise Against Groot
Winnen: 3x2 kaarten voor Rise Against en Sleeping With Sirens in AFAS Live
Door op In 1999 stond Rise Against op voor onder andere sociale gerechtigheid en mensenrechten en nu 18 jaar is de band nog steeds aan het strijden rondom deze thema's. Als strijdmiddel gebruikt de Amerikaanse melodieuze hardcoreband natuurlijk muziek die met hart en ziel gemaakt wordt. Op het nieuwe album 'Wolves' en de bijbehorende show worden er geen safe spaces gecreëerd maar juist ruimtes waar het gevaarlijk is voor onrechtvaardigheid.

Op zondag 12 november komt Rise Against naar AFAS Live in Amsterdam. De bands Sleeping With Sirens en Pears spelen in het voorprogramma.

Wil je graag naar het concert? Dat komt goed uit: Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Rise Against'.

Deze winactie loopt tot en met 25 september.
Kodaline

KODALINE ZEGT EUROPESE TOUR AF INCLUSIEF SHOWS IN...Zojuist heeft de band Kodaline laten weten dat de Europese tour niet...

Depeche Mode

SUPPORTACTS DEPECHE MODE BEKEND: PUMAROSA IN... Depeche Mode is nog volop bezig met de Amerikaanse tak van de Global Spirit...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.