Philip Glass tijdens ADE tweemaal naar de Melkweg

Philip Glass
Philip Glass tijdens ADE tweemaal naar de Melkweg
Door JoycevanDoorn op 19 september 2017 - 16:54 De Amerikaanse pianist en componist Philip Glass komt tijdens Amsterdam Dance Event naar de Melkweg voor twee concerten met 'zijn muzikale vrienden'.

Op zondag 22 oktober is hij samen met Maki Namekawa, Dennis Russel Davies en Kypski & Amstel Quartet te zien in de Rabozaal van de Melkweg.

En op maandag 23 oktober is hij ook te zien in deze zaal, maar dan samen met Maki Namekawa, Matt Haimovitz, Alma Quartet en Binkbeats.

Philip Glass heeft muziek gecomponeerd voor meer dan honderd films, documentaires en korte films. Hij is onder andere genomineerd geweest voor prijzen als Golden Globe Awards en Academy Awards (oscars). Ook heeft Philip samengewerkt met David Bowie en Paul Simon.

Tickets gaan aanstaande woensdag 20 september om 10:00 in de verkoop. Er zijn in de Melkweg Rabozaal alleen ongeplaceerde zitplaatsen beschikbaar. Een ticket kost je 50 euro exclusief servicekosten. Tickets voor Philip Glass op 22 oktober vind je hier. En tickets voor 23 oktober vind je hier.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Q-Factory 1

INDIAN ASKIN CUREERT EEN AVOND IN Q-FACTORY MET O.A....De Amsterdamse indieband Indian Askin is door Q-Factory in Amsterdam-Oost...

Melkweg nieuwe logo

CONCERT GRETA VAN FLEET IN MELKWEG VERPLAATST NAAR... Led Zeppelin 2.0, oftewel de jonge gasten van de Amerikaanse band Greta van...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.