Dotan geeft exclusief gratis optreden in het Rijksmuseum

Dotan
Dotan geeft exclusief gratis optreden in het Rijksmuseum
deel via whatsapp
Door op Op vrijdag 29 september geeft Dotan een gratis optreden in het Rijksmuseum. De Nederlandse singer-songwriter zal er met zijn complete band optreden. Het optreden staat in het teken van het delen van eerlijke en ongefilterde verhalen. Rondom dit thema is er vanaf zaterdag 30 september een foto-expositie.

Dotan: “Ik ben opgegroeid om de hoek van het Rijksmuseum en ben daar heel veel vaak geweest om interessante exposities te bekijken. Het is voor mij een grote eer dat het Rijksmuseum mij deze kans heeft gegeven om een #insidemybones expositie op te zetten. Ik hoop hiermee meer mensen te kunnen inspireren.”

De gratis kaarten zijn vanaf zaterdag 16 september te claimen vanaf 10 uur 's ochtends via Ticketmaster. Per persoon kun je twee kaarten bestellen. De naam van de persoon die de bestelling plaatst komt op de tickets te staan, hij/zij moet zich kunnen legitimeren bij de ingang en tegelijk met de eventuele andere ticket op zijn/haar naam naar binnen gaan. Kaarten zijn niet overdraagbaar.
deel via whatsapp
Decapitatednews

POOLSE METALBAND DECAPITATED MOET TOUR AFZEGGEN...De Poolse deathmetal-band Decapitated zit op dit moment in een gevangenis...

IntergalacticLoversnieuws

INTERGALACTIC LOVERS KONDIGT EXTRA BELGISCHE SHOW AAN De Belgische indie-rockband Intergalactic Lovers kondigde vanochtend een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS