Artiesten kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor Grote Prijs van Nederland

eefje de visser nieuws groot
Artiesten kunnen zich vanaf nu weer inschrijven voor Grote Prijs van Nederland
deel via whatsapp
Door op Vandaag start de Grote Prijs van Nederland haar vernieuwde competitie met talent programma en masterclasses. Met de lancering van de nieuwe site geeft de Grote Prijs vandaag een voorproefje van haar nieuwe gezicht.

De Grote Prijs heeft veel grote talenten voortgebracht. Typhoon, Eefje de Visser (zie foto), Kalibwoy, Lucky Fonz, Dio, Ronnie Flex en Ali B stonden allemaal in de finale. Vanaf vandaag kunnen de popartiesten van de toekomst zich via de website weer aanmelden bij de Grote Prijs voor de genres Singer-songwriter, Hiphop en Bands/electronics.

Deze worden beoordeeld door de sleutelfiguren van de muziekindustrie als jury; o.a Frank van der Lende (3FM), Eric van Holland (FunX), Gaetan van der Sande (o.a organisator Encore), Jessica van Amerongen (DWDD) en Ghamte Schmidt ( o.a manager van SMIB en Yung Nnelg).

deel via whatsapp
Sass Jordan

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR SASS JORDAN IN DE SPOT...In 2017 is het precies 25 jaar geleden dat het succesvolle album “Racine” van...

Nieuwe Nor

BORN FROM PAIN VIERT 20-JARIG BESTAAN IN NIEUWE NOR... Born From Pain bestaat 20 jaar. In poppodium NIEUWE NOR zal dat op 12...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS