Rockband YES viert 50-jarig bestaan in 013

YES
Rockband YES viert 50-jarig bestaan in 013
deel via whatsapp
Door op De rockband Yes is één van de langst bestaande bands en heeft nu de respectabele leeftijd van 50 jaar bereikt. Dit gouden jubileum vieren de bandleden met een wereldtournee. Natuurlijk zei de band ook 'Yes' tegen een optreden in 013 in Tilburg. Op 27 maart 2018 vindt het concert plaats.

Naast het 50-jarig bestaan is er nóg een reden voor een feestje. Yes wordt toegelaten tot de Rock ‘n’ Roll Hall of Fame.

De show zal bestaan uit twee delen. Eerst worden er zeldzaam live-gebrachte nummers van ‘Tales From Topographic Oceans’ gespeeld. Daarna komen alle bekende klassiekers van de band langs. Het wordt een concert van minimaal 2,5 uur aan live-muziek.

Kaarten zijn vanaf 09:00 uur op vrijdag 8 september beschikbaar via deze link. Hier kun je een reminder instellen voor het begin van de kaartverkoop.


deel via whatsapp
Diggy Dex news

DIGGY DEX & FRIENDS NAAR KURHAUS VOOR...Vorig jaar was het DI-RECT die het Just Peace Festival in Den Haag afsloot,...

VorstNationaalnews

ALT-J OOK NAAR BRUSSEL VOOR EEN CONCERT Het was al even bekend dat Alt-J op 24 januari een show komt geven in de...

REACTIES

geen avatar
di 05 sep 2017 12:36

hierislennart No! Een Yes zonder Jon Anderson is geen Yes. Deze zanger is afkomstig uit de yes coverband. Alleen gitarist Steve Howe en drummer Alan White zijn nog origineel. Jon Anderson toert samen met gitarist Trevor Rabin en toetsenist Rick Wakeman onder de naam ARW. Bassist Chris Squire is 2 jaar geleden overleden.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS