Encore feestjes in de Melkweg bestaan 5 jaar, grootse viering in AFAS Live

Encore 5 jaar news_groot
Encore feestjes in de Melkweg bestaan 5 jaar, grootse viering in AFAS Live
Door Cartman91 op 21 augustus 2017 - 13:38 Afgelopen weekend was alweer de vierde editie van Encore Festival op de NDSM-werf. Zo'n 15.000 mensen brachten een bezoek aan het (uitverkochte) festival, dat dus een groot succes genoemd kan worden. Bovendien bestaan de Encore feesten in de Melkweg dit jaar vijf jaar. Dit wordt groots gevierd in de AFAS Live op 1 december.

Je kan het beschouwen als een Encore XXL editie, met liveprogramma, entertainment en hiphop- en R&B acts. De line-up is nog niet bekend, maar wordt binnenkort bekend gemaakt.

Tickets voor dit evenement zijn vanaf 1 september om 10:00 uur te verkrijgen. Een kaartje kost je 27,50 euro. Voor een early-bird betaal je 22,50 euro. Kosten zijn exclusief servicekosten.

Wil je de start van de ticketverkoop voor geen goud missen? Meld je dan aan voor onze reminder. Je ontvangt dan een mailtje met een herinnering.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



The Toy Dolls news

PUNKROCKERS VAN THE TOY DOLLS NAAR PATRONAAT VOOR...De Britse punkrock legendes van The Toy Dolls timmeren al een kleine 40...

013tilburgklein

NA LOWLANDS EN WOO HAH! OOK PARADISO EN 013 VOOR... De Franse rapper MHD stond afgelopen weekend nog op Lowlands en eerder ook...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.