Winnen: 2x2 kaarten voor Wolfmother in Patronaat

Wolfmother
Winnen: 2x2 kaarten voor Wolfmother in Patronaat
deel via whatsapp
Door op Met hits als ‘Joker and the Thief’ en ‘Woman’ en tours met Aerosmith en AC/DC heeft Wolfmother zijn sporen dubbel en dwars verdiend. De Australische band zette deze zomer al te gekke shows neer bij de Zwarte Cross, Paradiso, Paard en Bospop. Nu is het Haarlemse Patronaat aan de beurt. Op 19 augustus speelt Wolfmother daar de laatste Nederlandse show van deze zomer.

Wil je graag naar het concert? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Wolfmother'.

Deze winactie loopt tot en met 14 augustus.


deel via whatsapp
MuziekcentrumTRIxnws

AMERIKAANSE 'EMO'-RAPPER LIL PEEP OOK NAAR TRIXIn Nederland geeft de Amerikaanse rapper Lil Peep één exclusieve show in...

thepaladins

THE PALADINS OP TOUR DOOR NEDERLAND Sinds 1980 reist de Amerikaanse rootsrockband The Paladins over onze...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS