Club Vie in Rotterdam moet deuren tijdelijk sluiten

Club Vie news_groot
Club Vie in Rotterdam moet deuren tijdelijk sluiten
deel via whatsapp
Door op Club Vie in Rotterdam moet de komende drie maanden sluiten op last van burgermeester Ahmed Aboutaleb. Reden hiervoor is dat er stelselmatig vrouwen worden gedrogeerd, aangerand en / of verkracht. In 1,5 jaar tijd staat de teller al op 11 slachtoffers.

Toen clubeigenaar Tony Carbonaro eenmaal op de hoogte werd gebracht heeft hij maatregelen genomen. Zo hebben beveiligers bodycams gekregen, is er een extra portier in dienst genomen om dames weer veilig naar hun auto te escorteren en werden er waarschuwingsposters in de club opgehangen.

Nadat het 3 maanden lang goed ging, werd er vorige maand (in juli) tóch weer drie vrouwen slachtoffer van de zedenmisdrijven wat het totaal aantal slachtoffers dus op 11 brengt.

"Voor mijn gevoel heb ik er alles aan gedaan om dit te voorkomen. Ook ik baal ontzettend van de situatie. Het is heel vervelend en we zitten ermee in onze maag. We zijn allemaal geschrokken." Aldus een verraste Carbonaro. De eigenaar krijgt van de gemeente drie maanden de tijd om orde op zaken te stellen.

bron: RTV Rijnmonddeel via whatsapp
Melkweg nieuwe logo

TOURDATA VOOR MIGHTY OAKS IN DE BENELUXDe in Berlijn opgerichte band Mighty Oaks komt naar de Benelux voor 4...

bryan adams1

WINNEN: 3X2 BRYAN ADAMS OP STRIJP-S IN EINDHOVEN Bryan Adams is een graag geziene gast in Nederland. De Canadese zanger stond...

REACTIES

geen avatar
vr 04 aug 2017 19:44

eatsleeprave.. Dit is het ergste van het ergste, die tent leek mij al niets...

 -1

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.