Winnen: 3x2 Bryan Adams op Strijp-S in Eindhoven

Bryan Adams
Winnen: 3x2 Bryan Adams op Strijp-S in Eindhoven
deel via whatsapp
Door op Bryan Adams is een graag geziene gast in Nederland. De Canadese zanger stond in 2016 en 2014 in de Amsterdamse Ziggo Dome, maar kiest voor de komende tour voor een groot buitenconcert. Op 12 augustus staat Bryan Adams ondersteund door Dan Owen, K's Choice en Di-rect op het Strijp-S terrein in Eindhoven.

Wil je graag naar dit concert? Dan hebben we nu een leuke winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor de show van Bryan Adams!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je graag naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Bryan Adams'.

Deze winactie loopt tot en met 9 augustus.

deel via whatsapp
Club Vie news1

CLUB VIE IN ROTTERDAM MOET DEUREN TIJDELIJK SLUITEN Club Vie in Rotterdam moet de komende drie maanden sluiten op last van...

Decapitatednews

PATRONAAT VOOR DECAPITATED EN KING PARROT De Poolse deathmetal band Decapitated komt samen met de Australische...

REACTIES

geen avatar
do 10 aug 2017 13:28

marleen.zant.. Wanneer worden de winnaars bekend gemaakt?

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS