Winnen: 3x ‘Sivert Høyem Live at Acropolis’ 3-disc box set

Sivert Høyem
Winnen: 3x ‘Sivert Høyem Live at Acropolis’ 3-disc box set
Door sjoertb op 20 juli 2017 - 12:54 Vorig jaar gaf Sivert Høyem uitverkochte concerten bij Paradiso, Paradiso Noord en speelde hij op Down The Rabbit Hole. Ook trad de Noorse zanger in zijn thuisland in het Oslo Spektrum op (zegmaar de “Ziggo Dome” van Oslo).

Als bekroning op zijn succes mocht hij een concert geven in het Odeon van Herodes Atticus. Het 2000 jaar oude openluchttheater dat is onderdeel van het Acropolis in Athene, Griekenland en alleen grote namen als Sinatra, Sting en Pavarotti van de overheid mogen er spelen.

Twee uitverkochte shows deed hij er voor tienduizend Griekse fans. De concerten zijn opgenomen in de ‘Sivert Høyem Live at Acropolis’ 3-disc box set (CD en DVD) en wij mogen er nu drie weggeven!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel een mail te sturen met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Sivert Høyem'. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Deze winactie loopt tot en met 26 juli.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. TOKIO HOTEL,...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

procol harum

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR PROCOL HARUM IN METROPOOL Procol Harum werd wereldwijd bekend in de jaren 60, met onder andere het...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.