Amerikaanse post-punkband Algiers naar Altstadt en Paradiso

Algiers news_groot
Amerikaanse post-punkband Algiers naar Altstadt en Paradiso
Door Cartman91 op 12 juli 2017 - 11:51 De Amerikaanse post-punkband Algiers debuteerde in 2015 als trio met een titelloos album. Ze maken post-punk muziek, zijn bij vlagen psychedelisch en industrieel, maar de band zit ook vol soul en blues. Inmiddels bestaat de band uit 4 personen en is het tweede album ('The Underside of Power') op komst.

Algiers komt in het najaar voor twee concerten naar Nederland toe. Op 1 november spelen ze eerst in Altstadt te Eindhoven en een dag later (2 november) staat de band in Paradiso in Amsterdam.

Tickets voor het optreden in Eindhoven zijn al te verkrijgen en kosten 14,50 euro per stuk. Kaartjes voor het Amsterdamse concert gaan vanaf vrijdag 14 juli om 10:00 uur in de voorverkoop. Een kaartje kost dan 10,21 euro. Kosten zijn inclusief servicekosten.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



sportpaleisantwerpennews.jpg

VIERMAAL SPORTPALEIS VOOR DIMITRI VEGAS & LIKE MIKEDimitri Vegas & Like Mike kondigen vandaag aan maar liefst vier shows te...

metz

METZ MET NIEUW ALBUM NAAR HEDON EN SONIC CITY FESTIVAL Op 22 september brengt Metz een nieuw album uit. ' Strange Peace ' is de...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.