Winnen: 2x2 kaarten voor 45ACIDBABIES in Grounds

45ACIDBABIES
Winnen: 2x2 kaarten voor 45ACIDBABIES in Grounds
Door ThomasS op 29 juni 2017 - 12:17 45ACIDBABIES, dat is een electro-punk formatie uit Utrecht. Gestart op de Herman Brood Academie, met invloeden als Die Antwoord, Sleigh Bells, De Jeugd van Tegenwoordig zetten ze rauwe aanstekelijke grooves neer en zorgen ze dat niemand stil staat wanneer ze een feestje bouwen.

Wil je er graag heen? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 tickets weggeven voor 45ACIDBABIES in Grounds (Rotterdam) op 20 oktober!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp '45ACIDBABIES'.

Deze winactie loopt tot en met 5 juli.



Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Matthew and the Atlas 1

MATTHEW AND THE ATLAS NAAR NEDERLAND VOOR DRIE SHOWSBritse songwriter en multi-instrumentalist Matthew Hegarty, beter bekend als...

K.A.R.D. 1

NAAST G-DRAGON OOK K-POP ACT K.A.R.D. NAAR NEDERLAND Eerder deze week was er de grote concert aankondiging van K-pop act G-DRAGON...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.