nieuws: Twee keer Paradiso voor LCD Soundsystem

LCD Soundsystem
Twee keer Paradisovoor LCDSoundsystem
deel via whatsapp
Door RobZ op 19 juni 2017 - 01:01 Op maandag 11 en dinsdag 12 september geeft LCD Soundsystem optredens in Paradiso te Amsterdam. Het zijn de eerste clubshows van de dance-punk-discoband op Nederlandse bodem in ruim zeven jaar. Vorig jaar was LCD Soundsystem wel nog op Lowlands te zien.

In mei verscheen na lang wachten de eerste nieuwe muziek van de New Yorkers sinds heroprichting. De nummers ‘Call The Police’ en ‘American Dream’ werden met de wereld gedeeld. Later in 2017 wordt een nieuw album verwacht.Tickets voor de shows in Paradiso kosten 37,50 per stuk excl. lidmaatschap en servicekosten. De kaartverkoop voor dit concert start op donderdag 22 juni om 10.00 uur via de volgende links:
- LCD Soundsystem - 11 september - Paradiso
- LCD Soundsystem - 12 september - Paradiso

Wij kunnen je een email sturen als de kaartverkoop begint. Hier stel je zo'n reminder in voor 11 september en hier voor 12 september.

Er geldt bij dit concert een maximum van twee kaarten per bestelling. De naam van de persoon die de bestelling plaatst komt op de ticket(s) te staan, hij/zij moet zich kunnen legitimeren bij de ingang van de zaal en tegelijk met de eventuele andere ticket op zijn/haar naam naar binnen gaan. Kaarten zijn niet overdraagbaar, maar wel te retourneren tot uiterlijk een dag voor het concert. Het aankoopbedrag exclusief servicekosten wordt dan teruggestort.


deel via whatsapp
BESTEL GELIJK TICKETS VOOR DEZE CONCERTEN
Bestel tickets LCD Soundsystem in Paradiso
Tickets LCD Soundsystem
KIES TICKET
ma 11 sep
LCD Soundsystem
Paradiso, Amsterdam
€ 41,50
di 12 sep
LCD Soundsystem
Paradiso, Amsterdam
€ 41,50
Lotto Arena

LONDON GRAMMAR NAAR LOTTO ARENAHet Londense electropop trio London Grammar komt naar Antwerpen voor een...

J. Bernardt news

J. BERNARDT (BALTHAZAR) DOET EEN CLUBTOUR DOOR... Scherpe grooves met warme gospelachtige zang door J. Bernardt . Zo kun je...

REACTIES

geen avatar
ma 19 jun 2017 21:43

eatsleeprave.. Toffe band!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS