Winnen: 2x2 kaarten voor AVEC in de Melkweg

AVEC 2
Winnen: 2x2 kaarten voor AVEC in de Melkweg
Door op De Oostenrijkse AVEC maakt betoverende, duistere gitaarliedjes die recht uit het hart komen. Na de release van haar EP ‘Heartbeats’ in 2015, presenteert ze haar album ‘What If We Never Forget’. AVEC komt met een live band naar de Upstairs (Melkweg) op 15 juni.

Wil je er graag bij zijn? Dan hebben we nu een mooie winactie voor je! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor de show.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'AVEC'.

Deze winactie loopt tot en met 7 juni.
IntergalacticLoversnieuws

PARADISO NOORD EN AB ONTVANGEN INTERGALACTIC LOVERS...Op 25 oktober staat de Belgische indiepopband Intergalactic Lovers op de...

Apocalyptica3

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. APOCALYPTICA,... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.