nieuws: Willemeen, Luxor Live en Jacobiberg worden samen Pop Platform Arnhem

Station Arnhem
Willemeen, LuxorLive en Jacobibergworden samen PopPlatform Arnhem
deel via whatsapp
Door Rox.98 op 01 juni 2017 - 14:28 Jongerencentrum Willemeen, popcentrum Jacobiberg en poppodium Luxor Live werken sinds 2016 aan een plan genaamd "Pop Platform Arnhem" met als doel: Arnhem als muziekstad op de kaart zetten.

In het plan staat dat Jacobiberg, Luxor Live en Willemeen met ingang van 2018 veranderen in een nieuwe organisatie, met de werknaam Pop Platform Arnhem. Het Pop Platform krijgt verschillende functies, zoals programmering van popmuziek, muziekeducatie, ondersteuning van Arnhems talent, een divers muziekaanbod in de stad en is makelaar in oefenruimtes.

Het eerste resultaat van de samenwerking tussen de organisaties is een nieuwe locatie voor Jacobiberg. Vanaf eind mei betrekken zij een nieuw oefenruimtecomplex voor bands en muzieklessen op het voormalige KEMA-terrein Arnhems buiten. Willemeen, dat nu ook als stedelijk jongerencentrum wordt gebruikt, zal in de komende twee jaar een volwaardige culturele invulling krijgen als poppodium.

Eigen inbreng
Heb je leuke ideeën? Meedenken met het popplatform kan: briljante ideeën mogen naar info@luxorlive.nl o.v.v.'Pop Platform Arnhem'.
deel via whatsapp
Apocalyptica3

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. APOCALYPTICA,...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

Sepultura 2

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR SEPULTURA IN HEDON Sepultura is één van de hoofdrolspelers in de thrashmetal-scene. Met een...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS