Winnen: 2x2 kaarten voor Marky Ramone in 013

Marky Ramone 2
Winnen: 2x2 kaarten voor Marky Ramone in 013
Door ThomasS op 11 mei 2017 - 13:59 Als drummer van de legendarische band The Ramones scoorde Marky Ramone talloze hits en verwierf een plek in de Rock 'n Roll Hall of Fame als boegbeeld van de punk. Naast het uitbrengen van een aantal eigen albums was hij ook nog een tijd de drummer van The Misfits. Toch besloot hij in 2010 met een nieuwe band verder te gaan onder de naam Marky Ramone’s Blitzkrieg. Samen met Ken Stringfellow (bekend als gitarist van The Posies, R.E.M.) laten ze de hits van The Ramones door 013 schallen.

Wil je daar bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor deze show op 14 juni!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Marky Ramone'.

Deze winactie loopt tot en met 17 mei.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. THE ROLLING...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

oletaadams

OLETA ADAMS NAAR BONTE WEVER ASSEN Vrijdag 22 december komt Oleta Adams naar Assen voor een optreden in De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.