Winnen: 2x2 kaarten voor De Likt en Little Big in de Melkweg

review: Open Up 2015 De Likt
Winnen: 2x2 kaarten voor De Likt en Little Big in de Melkweg
deel via whatsapp
Door op Met meer dan honderd shows was 2016 een druk jaartje voor De Likt. De Rotterdammers stonden op Paaspop, Lowlands en Zwarte Cross en in vele clubs. Het grote publiek kent De Likt dankzij het inmiddels miljoenen keren bekeken filmpje ‘Praat Rotterdams Met Me'..

De Likt live meemaken? Met Little Big uit Rusland erbij? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor hun show in de Melkweg, Amsterdam op 18 mei!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'De Likt'.

Deze winactie loopt tot en met 10 mei.deel via whatsapp
altstadt

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR ZIMMERMAN (BALTHAZAR) IN... Zimmerman , die we kennen als de bassist van Balthazar, tourt net als de...

Tangarine

TANGARINE KONDIGT AUTUMN TOUR AAN (O.A. PAARD, VERA,... Tangarine gaat in de herfst een aantal shows geven in Nederland. Het gaat om...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS