nieuws: Winnen: 2x2 kaarten voor Joe Goddard + 1x vinyl

Joe Goddard
Winnen: 2x2kaarten voor JoeGoddard + 1x vinyl
deel via whatsapp
Door sjoertb op 18 april 2017 - 14:52 Joe Goddard komt naar Amsterdam. De Britse muzikant verdiende zijn sporen in bij Hot Chip en The 2 Bears en maakt nu zijn eigen dansbare elektronische pop.

Op 30 april is hij te zien en te horen in Bitterzoet en Podiuminfo mag er 2x2 kaarten voor weggeven. Bovendien krijgt één winnaar ook nog zijn muziek op vinyl.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Joe Goddard'.

Deze winactie loopt tot en met 24 april.
deel via whatsapp
hallo venray2

WINNEN: 2X2 KAARTEN VOOR HALLO VENRAY + NOUVEAU VÉLO... Hallo Venray bestaat 30 jaar en dat viert de band in het hele land met een...

Pink Floyd

PINK FLOYD TRIBUTE-BAND BRIT FLOYD NAAR DE... Brit Floyd , de Britse Pink Floyd tribute-groep komt naar Nederland voor...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS