nieuws: Nieuw poppodium bij Ziggo Dome, Afas Live en Amsterdam Arena in Amsterdam Zuidoost

ZuidOost nieuw poppodium
Nieuw poppodiumbij Ziggo Dome,Afas Live enAmsterdam Arena inAmsterdam Zuidoost
deel via whatsapp
Door RobZ op 11 april 2017 - 11:03 Er is een flinke kans dat er een vierde poppodium bijkomt in Amsterdam Zuidoost. Dit bericht het Parool. Het Amsterdamse college van B & W heeft op 4 april ingestemd met een plan voor vier bouwblokken naast de Afas Live waar woningen, kantoren, een theater, een poppodium en een hotel worden gerealiseerd.

Dit nieuwe poppodium moet een capaciteit van 1500 man krijgen. Vergelijkbaar met de capaciteit van de Melkweg en Paradiso, dus. Het nieuw te bouwen poppodium wordt buren met Afas Live (capaciteit 6.000), de Ziggo Dome (17.000) en de Amsterdam Arena (68.000 man als ook het veld gebruikt wordt).


deel via whatsapp
marcusmillernieuws

MARCUS MILLER OP TOUR DOOR NEDERLAND (O.A. PARADISO,...De internationale topbassist Marcus Miller geeft enkele shows in Nederland....

TheWaterboysnews

THE WATERBOYS EXCLUSIEF NAAR AFAS LIVE EN DE ROMA De Britse band The Waterboys komt naar Nederland. Deze band die in de jaren...

REACTIES

Avatar Metallica79
di 11 apr 2017 12:42

Metallica79 Zullen melkweg en paradise blij mee zijn. Voor mij persoonlijk scheelt het bijna een half uur reistijd om niet helemaal naar het centrum te hoeven. Ik kom namelijk via A6/A1 aanrijden.

 0
geen avatar
di 11 apr 2017 12:51

rlvrijmoet Ben ik nu de enige die het zat is om voor alle concerten naar amsterdam te rijden. Dacht dat er ook nog andere steden waren in Nederland.

 1
Avatar E-Clect-Eddy
di 11 apr 2017 14:28

E-Clect-Eddy Als het nieuwe podium zonder subsidie kan functioneren dan is het geen concurrent voor Melkweg en Paradiso. Verwacht dat dit podium zich meer op grote multi-culti artiesten zal richten. Beter voor spreiding bezoekers aan de stad wel verder weg voor mij. En andere steden moeten hun eigen college aanporren om iets te doen aan de bouw van (verlies draaiende) podium.

 0
Avatar Triarc
di 11 apr 2017 15:41

Triarc Doe eens een keer wat leuks in Rotterdam openen. Iedere keer maar weer naar dat zelfde stukje NL voor een concert...

 0
Avatar QuintMidas
vr 14 apr 2017 11:23

QuintMidas In Rotterdam zijn de laatste 15 jaar met regelmaat podia geopend (o.a. Waterfront & WATT), maar keer op keer bleek het niet rendabel genoeg.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS