Causes op akoestische tour door Nederland

review: Causes - 30/10 - Rotown Causes
Causes op akoestische tour door Nederland
Door Cartman91 op 07 april 2017 - 11:36 De Britse band Causes doet behalve Parkpop en Indian Summer ook nog een concerttour door Nederland. Met 'The Church Tour' kan het niet anders dan dat de band in kerken en kapellen gaat spelen. Zo een podium vraagt om een akoestische uitvoering van hun hits en dat is precies wat Causes gaat doen.

Op 2 juni is de eerste van vijf concerten die in Nederland gegeven worden. Dan speelt de band in de Vondelkerk te Amsterdam. Vervolgens wordt er gespeeld op:

9 juni - Lutherse Kerk, Groningen
10 juni - De Kapel, Eindhoven (tickets)
16 juni - Arminiuskerk, Rotterdam (tickets)
21 juli - Stevenskerk, Nijmegen

Kaartjes voor de concerten in Amsterdam, Eindhoven en Rotterdam zijn inmiddels via Ticketmaster te verkrijgen. Voor de concerten in Groningen en Nijmegen zijn tickets via de betreffende podia te verkrijgen. De ticketprijzen variëren per concert, maar liggen tussen de 16 en 21 euro.



Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Ahoy Rotterdam

THE KELLY FAMILY VOLGEND JAAR NAAR AHOY EN LOTTO ARENAEind november 2016 verraste Angelo Kelly zowat iedereen, toen hij in een...

Dream Theater2

SHOW DREAM THEATER IN AFAS LIVE VERPLAATST NAAR 013 In verband met productionele redenen is de show van Dream Theater op...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.