Grote zaal Paradiso voor Cat Power

cat power groot
Grote zaal Paradiso voor Cat Power
Door op De Amerikaanse singer-songwrier Chann Marshall, beter bekend onder haar artiestennaam Cat Power, komt op 1 juni voor een concert naar Paradiso in Amsterdam. Hier zal ze in de grote zaal spelen.

Marshall werd in 1972 in Atlanta geboren en is behalve singer-songwriter ook multi-instumentalist, actrice en model. In de jaren '90 brak ze door met het album 'Moon Prix', dat door de pers lovend werd ontvangen. In 2003 verscheen het album 'You Are Free', waar ook artiesten als Dave Grohl en Eddie Vedder op meespeelden. Waar ze voorheen indierock-muziek maakte, speelt ze tegenwoordig melancholische groovepop.

Tickets voor het concert in Paradiso zijn vanaf 7 april om 10:00 uur te verkrijgen via Ticketmaster. Een kaartje kost 36,50 euro in de voorverkoop. Voor de start van de kaartverkoop van dit concert kunnen wij je een reminder mailtje sturen. Dit zal je wel eerst moeten instellen en dat doe je via de volgende link.
Margo Price

COUNTRYSTER UIT NASHVILLE, MARGO PRICE NAAR NEDERLAND Margo Price heeft in haar eigen omgeving, Nashville, jarenlang gezongen in...

Fink

FINK NAAR PEOPLE'S PLACE IN PLAATS VAN NORTH SEA... Even stond de show ' Fink’s Sunday Night Blues Club ' in Amsterdam van 30...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.