Winnen: 2x2 kaarten voor Deleyaman in de Thiemeloods + album op vinyl

Deleyaman
Winnen: 2x2 kaarten voor Deleyaman in de Thiemeloods + album op vinyl
Door sjoertb op 29 maart 2017 - 15:10 Zanger en multi-instrumentalist Aret Madilian en zangeres Beatrice Valantin vormden samen Deleyaman in 2000. Met een bijzondere chemie maakt de band hun unieke muzikale universum. Met hun liedjes zetten ze graag aan tot nadenken over de snelheid van het leven van nu. Op het nieuwe album 'The lover, The stars & The citadel' gaat de band opnieuw de diepte in.

Op 7 april speelt Deleyaman live in de Thiemeloods in Nijmegen. Wil je daarbij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor het concert! Ook krijg je als winnaar het album op vinyl.

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar [email protected] met als onderwerp 'Deleyaman'.

Deze winactie loopt tot en met 3 april.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Baroeg Podium

OCEANS ATE ALASKA NAAR BAROEG IN JUNIOp 30 juni wordt er weer een fijn avondje djent gehouden in Baroeg met...

Perfume Genius

PERFUME GENIUS NAAR PARADISO NOORD EN ANCIENNE BELGIQUE Perfume Genius komt in juni naar Nederland en België. De experimentele rock...

REACTIES

Avatar E-Clect-Eddy
wo 29 mrt 2017 15:59

E-Clect-Eddy De donkere muziek van Deleyaman combineert heel veel Alternatieve invloeden en dan die stem! Jammer dat er niet een optreden in de randstad is.

 0
Avatar Sjoerd92
wo 29 mrt 2017 19:48

Sjoerd92 Ik luister het nu voor het eerst en vind het echt hele fijne muziek!
Ik doe mooi mee met die actie, ik zou er graag bij zijn.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.