Sugarfactory organiseert wederom Record Store Day Afterparty met o.a. Lookapony

record store day
Sugarfactory organiseert wederom Record Store Day Afterparty met o.a. Lookapony
Door op Op zaterdag 22 april is het weer Record Store Day, op deze dag zullen in meer dan 100 platenzaken ruim 250 optredens gegeven worden door allerlei artiesten. Platenzaken veranderen dan voor één dag in veredelde podia, maar naast al die intieme optredens zal er ook exclusief materiaal door artiesten uitgebracht worden die alleen op Record Store Day te verkrijgen zijn.

Terwijl je in zo'n platenzaak naar die ene fijne plaat aan het zoeken bent kan je dus genieten van live muziek van ambassadeurs als Typhoon, Kensington, Triggerfinger, Blaudzun, Tim Knol, Eefje de Visser en Jett Rebel.

Aan deze dag komt (helaas) ook een eind. Platenzaken zullen hun toko sluiten, maar dat betekent niet dat de lol er dan vanaf is. Want in de Sugarfactory zal er (net als voorgaande jaren) een heuse afterparty zijn. Vanaf 19:00 uur kan je daar terecht om meer live muziek te aanschouwen van Lookapony, Faces on TV en Noveau Vélo. Tussen de optredens door zullen The Daily Indie en Vera en haar Mannen de muzikale intermezzo's verzorgen. Daarnaast is er ook een labelmarkt, waar labels als Excelsior- en Suburban Records hun stands hebben staan.

Kaartjes voor de afterparty in de Sugarfactory kosten 9,50 euro in de voorverkoop (14,50 euro aan de deur) en zijn via de website van de Sugarfactory te verkrijgen.Melkweg nieuwe logo

KATE NASH NAAR MELKWEGDe Britse Kate Nash komt naar Nederland voor een show in de Melkweg . Op...

anciennebelgique1

ANCIENNE BELGIQUE EN PAARD VAN TROJE ONTVANGEN SPARKS Het synthrock duo Sparks komt naar Nederland en België voor shows in Paard...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.