Gavin DeGraw verrast Armin van Buuren met zelfbevestiging shows in Amsterdam

gavindegraw
Gavin DeGraw verrast Armin van Buuren met zelfbevestiging shows in Amsterdam
deel via whatsapp
Door op De wereldberoemde Nederlandse DJ Armin van Buuren werd blij verrast door collega-muzikant Gavin DeGraw toen beide heren via een webcamverbinding met elkaar in contact kwamen. Hier is een filmpje van op YouTube (zie hieronder).

In dit filmpje verrast Gavin door te zeggen dat hij rond de datum dat Armin 2 shows geeft in de Amsterdam Arena in de stad aanwezig is. Daarnaast vertelt hij dat hij het geweldig zou vinden om naast Armin op het podium te staan en vraagt hij goedkeuring van Armin. Laatstgenoemde hoeft er niet lang over na te denken en gaat meteen akkoord en vraagt zelfs of Gavin zeker weet of hij dit wil, omdat de Arena "het grootste podium van Nederland is".

Armin van Buuren staat op 12 en 13 mei voor twee concerten in de Amsterdam Arena in het teken van 20 jaar vakmanschap. Dit wordt groots uitgepakt, omdat behalve Gavin er diverse andere artiesten op het podium zullen staan waarmee Armin in die 20 jaar tijd mee samengewerkt heeft. Denk hierbij aan bijvoorbeeld Kensington, Mr. Probz, zijn eigen broer en gitarist Eller van Buuren en Trevor Guthrie.

Tickets voor 12 mei zijn nog verkrijgbaar via de website van Armin van Buuren, kaartjes voor de 13e zijn al uitverkocht.
deel via whatsapp
ziggoDomelogo

HOLLAND ZINGT HAZES IN 2018 WEER TWEE KEER NAAR...Komende week wordt er vijf keer 'Holland Zingt Hazes' gevierd in de...

festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. AMY MACDONALD,... Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS