nieuws: Winnen: 2x2 kaarten voor Batmobile in Altstadt

Batmobile
Winnen: 2x2kaarten voorBatmobile inAltstadt
deel via whatsapp
Door sjoertb op 16 maart 2017 - 13:53 Jeroen Haamers, Eric Haamers en Johnny Zuidhof startte ruim 33 jaar geleden met muziek maken. De sleutel ging in de Batmobile en sindsdien is de motor altijd blijven lopen. In tours langs Japan, New York, Brazilië, Zweden en natuurlijk Nederland is de band de hele wereld overgegaan met hun eigen psycho- en rockabilly.

Op 8 april is Eindhoven aan de beurt met Milwaukee Wildmen in het voorprogramma. Wil je de show live meemaken? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 2x2 kaarten weggeven voor het concert in Altstadt!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Batmobile'.

Deze winactie loopt tot en met 22 maart.
deel via whatsapp
New Cool Collective

NIEUWE NAJAARSTOUR VOOR NEW COOL COLLECTIVE New Cool Collective trekt in het najaar weer langs de Nederlandse podia....

Sevdaliza1

EXCLUSIEVE NL-SHOW VAN SEVDALIZA IN AMSTERDAM De Iraanse Sevdaliza uit haar creativiteit in haar zelfgeproduceerde muziek...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.

GERELATEERD NIEUWS